R

Expertise in afwikkelindustrie

R

Groot aantal mogelijkheden

R

Veiligheid gegarandeerd

Home » Wikkelmachine

Wikkelmachine

Voor veel bedrijven is het hebben van een goede wikkelmachine enorm van belang. Hiermee kunt u uw producten op een nette manier verpakken, zodat de kwaliteit van uw producten op peil blijft. Dit zorgt ervoor dat de tevredenheid van uw klanten toeneemt waardoor zij de kwaliteit van uw producten meer waarderen. Omdat de kwaliteit beter is, maar ook omdat de producten beter gepresenteerd worden. U presenteert uw producten  wanneer u gebruik maakt van een wikkelmachine van Jorni.

Een wikkelmachine afgestemd op uw wensen

Een afwikkelmachine is er in allerlei soorten en maten. Welke wikkelmachine voor u het beste is, hangt af van het soort wikkelfolie dat u gebruikt, en van de producten die u wilt verpakken. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de goede machine voor uw onderneming te kiezen. Daarom adviseren wij u graag. Is ons assortiment niet toereikend? Wij ontwikkelen dan een afwikkelmachine op maat.

Ook alle onderdelen voor uw wikkelmachine

Maakt u al gebruik van zo’n handige afwikkelmachine? Soms zijn er onderdelen van uw machine aan vervanging toe. Daarom heeft Jorni ook een ruim assortiment aan onderdelen voor uw machine. Van verschillende soorten assen en spankoppen tot klaplagers en remonderdelen.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Met alle verschillende afwikkelmachines en de onderdelen hiervoor heeft Jorni alles in huis voor het leveren van uw ideale machine. Als er geen standaardmachine in het assortiment is, produceren wij uw ideale machine. Neem contact met ons op door te bellen naar: 0355261489.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy Beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.