R

Expertise in afwikkelindustrie

R

Groot aantal mogelijkheden

R

Veiligheid gegarandeerd

Home » Spreidwals

Spreidwals

Een spreidwals is goed te gebruiken in veel verschillende sectoren. Het gebruik van spreidwalsen biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten walsen. Jorni heeft altijd de juiste spreidwals voor u, ongeacht uw toepassing of materialen.

De voordelen van het gebruik van een spreidwals

De speciale constructie van een spreidwals zorgt ervoor dat de rol van het materiaal dat u gebruikt zonder plooien te verwerken is. Zo kunt u op een gemakkelijke manier uw materiaal op- of afwikkelen zonder plooien. Ideaal als u duurzaam met uw materiaal te werk moet gaan, of er een uiterst fijne afwerking vereist is.

Ideaal voor verschillende materialen

Een spreidwals is te verkrijgen in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld in een flens- of voetuitvoering. Maar ook kan het walslichaam geleverd worden van rubber of staal. Afhankelijk van de industrie en de toepassing word hier een keuze uit gemaakt. Ze worden bijvoorbeeld ingezet in de papier-, textiel- en folie-industrie. Daarbij is het belangrijk dat alle onderdelen in een machine soepel en veilig blijven werken. Van de expansieassen tot aan de goede remregeling.

Altijd kwaliteit wanneer u onze hulp inschakelt

Uw spreidwals van Jorni heeft altijd een goede kwaliteit. Ook na vele jaren in gebruik geweest te zijn kunnen spreidwalsen en andere onderdelen van bijvoorbeeld uw wikkel- of lamineermachine altijd gerepareerd (bijvoorbeeld nieuwe walsbekleding) worden. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons complete assortiment? Bel ons op 0355261489 voor meer informatie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy Beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.