R

Expertise in afwikkelindustrie

R

Groot aantal mogelijkheden

R

Veiligheid gegarandeerd

Home » Klaplager

Klaplager

Bij ons bedrijf heeft u de keuze uit een klaplager voor vierkant opname, voor vierkant op de punt of driekant. Deze klaplagers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Of u nu een klaplager in voetuitvoering zoekt of een klaplager in flensuitvoering wilt, Jorni heeft het allemaal voor u.

Een klaplager met verschillende soorten geleiding en beveiliging

Er zijn verschillende soorten klaplagers verkrijgbaar waarmee u de rol van een lamineer- of wikkelmachine kunt geleiden. Een voorbeeld hiervan is een klaplager met een voet voor webgeleiding. Ook in het soort beveiligingssysteem heeft u de keuze. Kiest u voor handwielbeveiliging of gaat u voor veiligheidsklemmen? Ook een klaplager met conische tapeinden is mogelijk.

Een klaplager voor ieder gewicht

Worden er in uw bedrijf wikkelmachines gebruikt voor maximaal 180 kilo aan rolgewicht? Of heeft u een groot bedrijf en dus een afwikkelmachine met een maximaal rolgewicht van 8000 kilo? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende klaplagers voor verschillende rolgewichten. Zo heeft Jorni een klaplager voor ieder bedrijf.

Op zoek naar de juiste klaplager? Neem contact op!

Wanneer u een klaplager zoekt, vindt u bij Jorni allerlei soorten en maten. Heeft u advies nodig wat voor uw machine de beste klaplager is? Of zoekt u andere onderdelen voor uw foliewikkelaar of lamineermachine? Neem contact met ons op en we helpen u graag. Bel ons op: 0355261489.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy Beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.