R

Expertise in afwikkelindustrie

R

Groot aantal mogelijkheden

R

Veiligheid gegarandeerd

Home » Foliewikkelaar

Een foliewikkelaar van een ervaren professional

Wij zijn al sinds 1993 gespecialiseerd in het ontwikkelen van de professionele foliewikkelaar. Een foliewikkelmachine is er in verschillende soorten, voor aantrekkelijk lage prijzen. En heeft u onderdelen nodig voor uw foliewikkelmachine? Ook die kunnen wij aan u leveren. Wij dragen zorg voor goede machines!

Professionele lamineermachines tegen een aantrekkelijke prijs

Niet alleen producten, ook uw reclamemateriaal moet er goed verzorgd uitzien. Naast een foliewikkelaar in verschillende varianten, heeft Jorni ook professionele lamineermachines in het assortiment. Heeft u specifieke wensen? Onze lamineermachines kunnen op maat worden gemaakt. Het is hierbij van belang dat de kwaliteit van de machines goed is, terwijl de prijs aantrekkelijk blijft.

Turret winder met een geavanceerde Lenze aandrijving

Een foliewikkelmachine die door Jorni is geproduceerd, is de ‘Turret Winder’. Wij zijn bijzonder trots op deze foliewikkelaar. Waarom? Deze foliewikkelmachine is voorzien van  geavanceerde aandrijvingen en bijbehorende besturingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de foliewikkelaar niet al te veel lawaai maakt en ook niet veel ruimte inneemt.

Op maat gemaakte foliewikkelaar nodig? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een foliewikkelmachine, maar heeft u een foliewikkelaar nodig die niet standaard is? Of zoekt u speciale spreidwalsen? Neem telefonisch contact op via 0355261489 en vertel ons uw wensen en behoeften. Dan zoeken wij voor u naar een passende oplossing binnen ons aanbod wikkelmachines.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy Beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.