R

Experts in winding solutions

R

Tailor made

R

Safety guaranteed

Home » Template Pagina

Wikkelassen

Er zijn veel verschillende soorten wikkelassen. De maten verschillen van 25 tot 600 millimeter, en ook de vorm kan verschillen. Er zijn vierkante, driehoekige of ronde astappen. Ook in het type lagerringen heeft u keuze: er zijn tweezijdige lagerringen, maar ook enkelzijdige lagerringen zijn mogelijk. Moet er iets zwaars verplaatst worden? Naast pneumatische wikkelassen zijn er ook pneumatisch-mechanische wikkelassen verkrijgbaar. Zo is er voor elke klus een juiste wikkelas.

 

Specialist in onderdelen zoals wikkelassen

Jorni Machines and Parts International is in 1993 gestart als leverancier voor de wikkelindustrie. Met de onderdelen van Jorni wordt het op en afrollen van een rol papier een eitje. Ook in lamineren is Jorni gespecialiseerd. Sinds 2001 worden er lamineermachines geproduceerd, waarmee de expertise in de afwikkelindustrie werd uitgebreid. Bij lamineren is het goed op- en afwikkelen van het materiaal namelijk van groot belang. Daarom is het hebben van goede onderdelen een must. Hierbij kan Jorni u helpen.

Een overzicht van alle mogelijkheden

U leest het: de mogelijkheden op het gebied van wikkelassen zijn eindeloos. Wij hebben wikkelassen voor alle situaties, geen klus is ons te groot. Wilt u meer weten over de wikkelassen, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 035-5261489.

View also

Link | Link | Link

Contact us

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy Beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jorni Machines & parts International

Energieweg 4C
1271 ED Huizen
T: 0355261489
E: info@jorni.nl